Polterabend København
Få inspiration til din polterabend i København. Action Center Amager er det perfekte sted til afholdelse af din polterabend i København.

Afhold den perfekte polterabend i København, hos Action Center Amager. Vi har alt hvad der skal til for at få et sjovt, underholdende og vellykket arrangement ud af denne unikke dag.

Polterabend i København spækket med action og konkurrence
I vores store udvalg af aktiviteter til den perfekte polterabend i København, kan du blandt andet vælge imellem indendørs gokart med 70 km i timen, actionspækket paintball på vores unikke skovbane, bueskydning, sumobrydning og andre sjove aktiviteter.


Vælg en pakkeløsning til jeres polterabend i København
Der er mange muligheder når du skal arrangere en polterabend i København. Vi kan hjælpe dig med at sammensætte den perfekte dag for dig, den kommende brud/brudgom og de andre deltagere.
I kan eksempelvis afholde årtiets polterabend i København som en ”Iron Man”. Vi har sammensat den ultimative action pakke til jer der kan lide fart og action.
Med en en ”Iron Man” lejer I gokart banen i 1 time(½ time pr person), hvor der afholdes et 4 heat ræs (OBS afhængig af antallet af deltagere). Derefter slipper vi jer løs på vores specialdesignede paintballbane. Efter en time på vores unikke paintballbane med 200 kugler udleveret til hver person, mærk I for alvor adrenalinen pumpe igennem kroppen. Vil I supplere ”Iron Man” med sumobrydning, human table footbal eller andre af vores sjove aktiviteter, løser vi også den opgave.


Hold jeres polterabend i København hos os, kun få minutters kørsel fra Københavns centrum, tæt på motorvej og lufthavn. Kontakt os på telefon 70 20 53 11, eller på e-mail info@actioncenteramager.dk . Vi er parate til at besvare spørgsmål og booke jeres næste tid.

Tlf. 70 20 53 11   |    Saltværksvej 12 - 2770 Kastrup   |   info@actioncenteramager.dk