Julefrokost København
Få de perfekte rammer til jeres julefrokost i København. Action Center Amager er eksperter i at sammensætte en hyggelig og underholdende julefrokost i København.
Overvejer I at holde jeres julefrokost i København? Action Center Amager leverer altid en optimal oplevelse. Bestil din julefrokost i København, med action, fart, spænding og hyggeligt samvær.

Julefrokost i København hos Action Center Amager - en oplevelse der huskes
Til jeres næste julefrokost i København, tilbyder vi et hav af spændende aktiviteter samt hyggeligt samvær, i vores populære Action Center. Vores sjove aktiviteter giver jer lejlighed til at være sammen på en helt ny måde. Jeres julefrokost i København bliver til teambuilding forklædt som en fest.
En hyggelig julefrokost i København, hos Action Center Amager er med til at ryste gruppen sammen, og arrangementet vil være en rigtig god investering for virksomheden.
En julefrokost i København hos Action Center Amager, kan eksempelvis indeholde fart og spænding på vores indendørs gokartbane med 70 km i timen, actionspækket paintball på vores unikke skovbane, bueskydning, sumobrydning og andre sjove aktiviteter.

Bestil jeres julefrokost i København hos Action Center Amager
Jeres julefrokost i København, hos Action Center Amager, er tæt på alting, hvis I vil videre bagefter. Vi er placeret centralt, kun få minutters kørsel fra Københavns centrum, tæt på motorvej og lufthavn.

Ønsker man og spise, er man velkommen til og kontakte os for menu.


Kontakt os på telefon 70 20 53 11, eller på e-mail info@actioncenteramager.dk .
Vi er parate til at besvare spørgsmål og booke jeres actionspækkede julefrokost i København.

Tlf. 70 20 53 11   |    Saltværksvej 12 - 2770 Kastrup   |   info@actioncenteramager.dk