Firma Event København
Vi har de perfekte rammer til jeres næste firmaevent i København. Action Center Amager er specialister i at sammensætte et hyggeligt og underholdende firmaevent i København.
Overvejer I at holde jeres firmaevent i København, kan Action Center Amager levere en optimal oplevelse. Firmaevent i København med action, fart, spænding og hyggeligt samvær.

Firmaevent i København fyldt med action, teamspirit og hyggeligt samvær
Til jeres næste firmaevent i København, tilbyder vi mange spændende aktiviteter samt hyggeligt samvær i vores kæmpe Action Center. I får lejlighed til at være sammen på en ny måde, noget der altid er godt for fællesskabet og dermed virksomheden i det lange løb.
Et perfekt firmaevent i København, hos Action Center Amager er med til at ryste jeres gruppe sammen, og i sidste ende vil jeres firmaevent i København, være en rigtig god investering for virksomheden.
Et firmavent i København hos Action Center Amager, kan eksempelvis indeholde fart og spænding på vores indendørs gokartbane med 70 km i timen, actionspækket paintball på vores unikke skovbane, bueskydning, sumobrydning og andre sjove aktiviteter.
Vi anbefaler også en omgang human table football, en aktivitet der er som skabt til jeres firmaevent i København. Human table football handler helt enkelt om at kunne samarbejde, både parvis og som gruppe.Bestil jeres firmaevent i København hos Action Center Amager
Jeres firmaevent i København, hos Action Center Amager er tæt på alting, hvis I vil videre bagefter. Vi er placeret centralt, kun få minutters kørsel fra Københavns centrum, tæt på motorvej og lufthavn. Kontakt os på telefon 70 20 53 11, eller på e-mail info@actioncenteramager.dk . Vi er parate til at besvare spørgsmål og booke jeres næste tid.

Tlf. 70 20 53 11   |    Saltværksvej 12 - 2770 Kastrup   |   info@actioncenteramager.dk