Team building København
Har du brug for at afholde teambuilding i København, kan Action Center Amager levere en optimal oplevelse.

Teambuilding i København med action, fart, spænding og hyggeligt samvær.
Når du leder efter den helt perfekte teambuilding i København, skal du ikke kigge længere end til Action Center Amager. Vi har alt hvad der skal til for at få et sjovt, underholdende og vellykket arrangement ud af jeres teambuilding i København.

Teambuilding i København med action, teamspirit og hyggeligt samvær
Til jeres teambuilding i København, tilbyder vi en masse spændende aktiviteter og samvær på en helt anden måde end den I oplever til hverdag. Et perfekt arrangement hos Action Center Amager kan være med til at ryste jeres enhed bedre sammen, og i sidste ende plejer teambuilding i København, hos os, at være en rigtig god investering for virksomheden.

Vi tilbyder fart spænding på vores indendørs gokartbane med 70 km i timen, actionspækket paintball på vores unikke skovbane, bueskydning, sumobrydning og andre sjove aktiviteter. Vi anbefaler også en omgang human table football, der er som skabt til jeres teambuilding i København. Human table football handler ganske simpelt om at samarbejde, både parvis og som gruppe.Bestil tid til jeres teambuilding i København
Hold jeres teambuilding i København hos os. Vi er placeret centralt, kun få minutters kørsel fra Københavns centrum, tæt på motorvej og lufthavn. Kontakt os på telefon 70 20 53 11, eller på e-mail info@actioncenteramager.dk . Vi er parate til at besvare spørgsmål og booke jeres næste tid.

Tlf. 70 20 53 11   |    Saltværksvej 12 - 2770 Kastrup   |   info@actioncenteramager.dk