Human Table Football København
Spil human table football i København, hos Amager Action Center. Human table football i København, er ganske simpelt den sjoveste fysiske aktivitet til jer, der vil teste jeres teamånd.
Saml vennerne, kollegerne eller familien til en gang human table football i København og oplev nogle sjove timer sammen. Hos Action Center Amager er du altid garanteret sjove og konkurrenceorienterede aktiviteter, som du ikke lige kan prøve i din egen baghave.

Prøv vores human table football i København
Med vores human table football i København lærer dit team at samarbejde på en sjov og underholdende måde. Det hele handler om at kunne samarbejde. Når du spiller human table football i København, hos Action Center Amager, behøver du ikke at være specielt god til fodbold. Alle kan spille med og alle har det sjovt.
Da alle er med på de samme vilkår, og alle er tvunget til at samarbejde for at kunne vinde, drejer det sig ikke om den enkeltes fodboldevner eller kvaliteter, men om holdets samlede indsats.

Sådan spilles human table football i København
Når I skal spille human table football i København, hos Action Center Amager, deler vi jer først op i 2 hold (eller flere hold til en turnering). Holdene splittes op i par af 2, hvor hvert par bliver spændt fast på en tværstang. Herfra skal parret koordinere retning for at score mål og blokere modstandernes skud.
På vores bane til human table football i København, har vi plads til 12 deltagere på banen af gangen. Er I flere laver vi en af vores spændende turneringer. 
Det er virkelig sjovt at deltage i human table football, og er derfor en af vores meget populære aktiviteter, specielt for de lidt større grupper.

Bestil tid til human table football i København
Spil human table football i København, kun få minutters kørsel fra Københavns centrum, tæt på motorvej og lufthavn. Kontakt os på telefon 70 20 53 11, eller på e-mail info@actioncenteramager.dk , vi er parate til at besvare spørgsmål og booke jeres næste tid.

Tlf. 70 20 53 11   |    Saltværksvej 12 - 2770 Kastrup   |   info@actioncenteramager.dk